Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Jedná se zejména o jméno, adresu, dodací adresu, telefon a email, IČ a DIČ. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro marketingové účely prodávajícího (např. pro zasílání obchodních sdělení).

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

Používáním našich webových stránek souhlasí kupující s ukládáním souborů cookies na jeho počítač. V případě Vašeho nesouhlasu s používáním souborů cookies lze toto odmítnut pomocí změny nastavení prohlížeče. Tento krok však může omezit funkčnost a možnosti vašeho používání webových stránek prodávajícího. 

Během prohlížení našich webových stránek můžete narazit na hypertextové odkazy odkazující na webové stránky třetích stran. Prodávající neodpovídá za sběr ani použití osobních údajů na těchto webových stránkách či aplikacích a doporučuje vám, abyste se před prohlížením těchto webových stránek či použitím takových aplikací a služeb důkladně seznámili s příslušnými podmínkami a prohlášeními o ochraně osobních údajů.

Prodávající je registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz) pod registračním číslem 00076837.

Ochranu osobních údajů podrobně řeší naše Obchodní podmínky.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.