Robotická sekačka Mammotion LUBA 2 AWD 10000

 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 3
 
  • Virtuální hranice - provoz bez ohraničujících vodičů
  • Kapacita sečení až 10 000 m2 
  • Max. sklon sekané plochy 80% (38°)
  • Typ baterie Lion
  • Kapacita baterie 10 Ah
  • Šířka sekání 40 cm
  • Výška sekání 2,5 - 7 cm
  • Hmotnost 17,65 kg
Dostupnost Momentálně nedostupné
Cena 88 834,71 Kč bez DPH
107 490 Kč
Kód produktu MML2AWD10000
Značka Mammotion
Webová stránka značky mammotion.com
Kategorie Výrobci
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

Robotická sekačka LUBA 2 AWD 10000 je vhodná pro travní plochy až 10 000 m2. Využívá velmi přesný navigační systém 3D Vision a RTK Fusion. Rychlé nastavení virtuálních hranic bez obvodového drátu. Pohon všech kol si snadno poradí se sklonem až 38° (80%). Možnost nastavení až 30 oblastí sekání trávy a no-go zóny. Dva žací kotouče s šířkou záběru sečení 400 mm. Bezpečné vyhýbání se překážkám pomocí 3D Vision s binokulární kamerou, ultrazvukové radary a nárazník. Snadné ovládání a nastavení pomocí Mammotion aplikace. Technologie tisku na trávník.

 

Charakteristické vlastnosti


Přesný navigační systém

 LUBA2_1

Robotická sekačka LUBA 2 AWD využívá pro navigaci po vašem trávníku systém mapování 3D Vision & RTK Fusion. Tento sofistikovaný systém zaručuje přesné polohování a dodržení hranic. Již žádné obvodové dráty, které by mohly být náhodně přerušeny.


Rychlé nastavení bez obvodového drátu

 LUBA2_2

Stačí jít za robotickou sekačkou LUBA 2 AWD a pomocí Mammotion aplikace v chytrém telefonu vytvoříte virtuální hranice. LUBA 2 AWD využívá pro navigaci po trávníku velmi přesné polohování RTK fusion (satelitní technologii) a 3D Vision s binokulární kamerou.


Vynikající průchodnost terénem (AWD)

 LUBA2_3

Čtyři výkonné motory přímo v kolech zajišťují mimořádné terénní schopnosti. Robotická sekačka LUBA 2 AWD s pohonem všech kol si snadno poradí i se sklonem až 38° (80%) a bez problémů projíždí nerovným terénem, ​​aniž by uvízla.


Správa oblastí sečení a no-go zón

 LUBA2_4

V aplikaci jednoduše vytvoříte a propojíte až 60 oblastí sečení. Pro jednotlivé oblasti si následně nastavíte algoritmus sekání trávy, naplánujete čas sekání a výšku sečení od 25 do 70 mm.


Inteligentní plánovaní trasy sekání trávy

 LUBA2_5

Ve srovnání s náhodným vzorem sekání trávy u jiných robotických sekaček LUBA 2 AWD využívá přesný algoritmus sečení. Inteligentní plánovaní trasy sekání trávy robotickou sekačkou LUBA 2 AWD výrazně zvyšuje efektivitu sečení trávy. Robotická sekačka LUBA 2 provádí sečení trávy v mřížce a v Mammotion aplikaci snadno vyberete z několika vzorů sečení, úhly sečení i šířku cesty sečení.


Automatické dobíjení a pokračování v sečení

 LUBA2_6

Jakmile baterie dosáhne kapacitu nižší jak 15 %, robotická sekačka LUBA 2 AWD se automaticky vrátí do nabíjecí základny a dobije baterii. Po nabití baterie pokračuje v sekání trávy od místa, kde bylo sekání přerušeno.


Výhody 3D Vision a RTK Fusion systému

 LUBA2_7

Přesná navigace - RTK Fusion systém zajistí přesné polohování robotické sekačky LUBA 2 AWD na centimetry.

Neovlivní ji překážky - Kombinace 3D Vision a RTK Fusion zajistí fungování LUBA 2 AWD bez přerušení i v případě kolísání satelitního signálu.

Plynulé fungování bez zastavení - Stabilní provoz je zachován i v oblastech s horším satelitním signálem např. pod korunami stromů.

Bez ovlivnění světelnými podmínkami - Spolehlivý výkon robotické sekačky LUBA 2 AWD v jakkoli osvětleném prostředí.


Ovládání aplikací i hlasovým asistentem

 LUBA2_8

Robotickou sekačku LUBA 2 AWD můžete kdykoliv a odkudkoliv jednoduše ovládat pomocí Mammotion aplikace, která je v češtině. Zároveň můžete sekání trávy odstartovat pomocí hlasových asistentů Alexa a Google Home.


Nastavení výšky a režimu sečení

 LUBA2_9

Výšku sečení trávníku lze snadno a rychle nastavit v aplikaci od 25 mm do 70 mm, stačí jen pár kliknutí. V Mammotion aplikaci si snadno nastavíte ideální výšku sečení pro různé oblasti vaší zahrady, úhel sečení, preciznost sečení i rychlost sečení trávy. Nastavte si požadovaný vzor sečení trávníku a o zbytek se postará LUBA 2 AWD.


Časové plány sečení a kontrola stavu sekačky

 LUBA2_10

Nastavte časový plán sečení vašeho trávníku a LUBA 2 AWD vám poskytne bezpracnou péči o trávník 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, podle harmonogramu, který jste definovali. LUBA 2 AWD podporuje připojení 4G/Wifi/Bluetooth a vy můžete kdykoliv a odkudkoliv sledovat aktuální stav či upravovat některá nastavení LUBA 2 AWD pomocí Mammotion aplikace.


Dva žací kotouče

 LUBA2_11

Díky dvěma žacím kotoučům je šířka záběru sečení skvělých 400 mm. Robotická sekačka LUBA 2 AWD zajistí efektivní sečení trávníku, přesné ořezávání hran a zkracuje dobu sekání trávy.


Technologie tisku na trávník

 LUBA2_12

V Mammotion aplikaci můžete vybrat různé vzory sečení a vytvářet vlastní návrhy. LUBA 2 AWD používá pokročilé algoritmy k úpravě výšky a úhlu sečení a zajišťuje přesné sečení požadovaných vzorů trávníku.


Chytré zabezpečení zahrady

 LUBA2_13

Povolte funkci monitorování zahrady v reálném čase (ve výchozím nastavení je tato funkce vypnuta). V Mammotion aplikaci budete mít přístup k záznamům v reálném čase a můžete chytře zabezpečit zahradu.


Výkonná Li-ion baterie

 LUBA2_14

Robotická sekačka LUBA 2 AWD 10 000 využívá výkonnou li-ion baterii 10 Ah a díky tomu dokáže pracovat 180 minut a posekat trávník o ploše až 500 m2 za hodinu. Plného nabití baterie je dosaženo za 2,5 hodiny. Pokročilý systém řízení energie optimalizuje spotřebu energie LUBA 2 AWD, zlepšuje celkové využití energie a snižuje výdaje.


Vyhýbání se překážkám

 LUBA2_15

LUBA 2 AWD využívá trojitý redundantní systém vyhýbání se překážkám, který spojuje 3D Vision s binokulární kamerou, ultrazvukové radary a nárazník. Jednotlivé prvky jsou strategicky uspořádány v geometrické konfiguraci, což zajišťuje nulové slepé úhly v předním a bočním směru. Toto špičkové zabezpečení poskytuje bezpečnost pro rodinu i domácí mazlíčky.


Vylepšené pokrytí RTK signálem

 LUBA2_16

Technologie určování polohy RTK-GNSS zajišťuje přesnost polohování na úrovni centimetrů s možností rozšíření dosahu signálu až 5 kilometrů.


Bezpečný design LUBA 2 AWD

 LUBA2_17

Bezpečnost je pro LUBA 2 AWD na prvním místě, a proto je vybavena bezpečnostním tlačítkem Stop, bezpečnostním klíčem, senzorem zdvihu a naklonění a automatickým zastavením žacích nožů v případě abnormální situace.


Další vlastnosti

 

Pohon všech kol S patentovaným systémem pohonu všech čtyř kol (AWD) LUBA 2 AWD poskytuje výjimečnou schopnost vyjet svahy se sklonem až 80% (38°).

Odpružená ramena - Díky adaptivním odpruženým ramenům dokáže LUBA 2 AWD překonat překážky vysoké až 50 mm.

Všesměrová kola - LUBA 2 AWD je vybavená všesměrovými koly, které zajišťují šetrné otáčení na místě, aniž by poškozovala trávu.

Zasílání oznámení - Jakmile LUBA 2 AWD překročí hranici oblasti sečení, obdržíte oznámení do chytrého telefonu.

4G & GPS sledování - Sledujte polohu LUBA 2 AWD v reálném čase v Mammotion aplikaci pomocí 4G a GPS.

Ověřování vlastnictví - První uživatel, který aktivuje LUBA 2 AWD, je právoplatným vlastníkem a může udělit další přístup.

Geofence alarm - Jakmile LUBA 2 AWD překročí nastavenou hranici, automaticky se spustí alarm.

Nárazník - Nárazník v přední části LUBA 2 AWD je velmi citlivý a automaticky se aktivuje při kontaktu s předmětem před sekačkou.

Ultrazvukové radary - LUBA 2 AWD využívá tři ultrazvukové radary se zorným polem 220 stupňů (FOV). Radary automaticky detekují a vyhýbají se překážkám o velikosti pouhých 5 cm.

Binokulární 3D Vision - Binokulární 3D Vision modul sleduje prostor před robotickou sekačkou dvěma kamerami zároveň a obraz je snímán simultáně.

Velmi nízká hladina hluku - Během provozu udržuje LUBA 2 AWD hladinu hluku trvale pod 60 dB. V průběhu sekání vydává jenom minimální hluk a patří k nejtišším sekačkám na trhu.

Voděodolnost - IPX6 Robotická sekačka LUBA 2 AWD má v pracovní poloze voděodonost IPX6 a RTK referenční stanice má voděodolnost IPX7.

Dešťový senzor - LUBA 2 AWD automaticky upravuje plán sečení na základě povětrnostních podmínek v reálném čase, a to díky dešťovému senzoru a bezproblémové integraci aplikace Mammotion s místními předpověďmi počasí.

FOTA aktualizace - Nové aktualizace a vylepšení aplikace Mammotion lze velmi jednoduše a bez námahy stáhnout kdykoliv pomocí technologie FOTA (Firmware-Over-The-Air).


Obsah balení:

obsah balení

  • LUBA 2 AWD 5000
  • 3D vision modul
  • nabíjecí základna
  • RTK referenční stanice + anténa
  • nárazník
  • napájecí adaptér, montážní sada
  • 10m prodlužovací napájecí kabel, 2m RTK kabel
  • trojzubý kolík
  • RTK napájecí adaptér, RTK prodlužovací kabel 10m
  • 2 díly montážní tyče
  • 2 x Klíč
  • sada 8 ks žacích nožů
  • návod

Ohraničení pozemku virtuální hranicí - bez vodičů
Maximální doporučená plocha sekání až 10000 m2
Hodinový výkon 500 m2/h
Maximální počet oblastí 60
Pohon pohon všech kol - AWD
Maximální sklon pracovní plochy 80% - 38°
Maximální sklon na okraji plochy 45% - 24°
Maximální překonání překážky 50 mm
Šířka sečení 400 mm
Výška sečení 25 - 70 mm
Doba nabíjení 150 min.
Doba práce na jedno nabití 180 min.
Baterie 10 Ah
Polohování a navigace 3S Vision & RTK
Vyhýbání se překážkám Binokulární kamera, ultrazvukové radary a nárazník
Konektivita 4G / Wifi / Bluetooth
Automatické nabíjení ano
No-Go zóny ano
Dešťový senzor ano
Plánovač sečení ano
Aplikace Mammotion App
Hlasové ovládání Alexa a Google Assistant
Firmware Update FOTA
Vizuální monitorování ano
Senzor zdvihu a náklonu ano
Voděodolnost LUBA IPX6 / RTK IPX7
Hlučnost 60 dB(A)
Hmotnost 17,65 kg
Rozměry - d x š x v 690 x 513 x 273 mm

1. Mammotion LUBA 2 AWD


2. Sestavení LUBA 2 AWD


3. Instalace základny a RTK stanice


4. Aktualizace RTK stanice


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: